Alla inlägg den 5 september 2012

Av Angelica - 5 september 2012 10:14

 

Jag hade ju en xtra trevlig "egendag" igår vilket innebar neddragna persienner, mjukiskläder, mössa, täcke och rosa hörlurar större delen av dagen... hade ett litet Twilight maraton nämligen!

Måste ju erkänna att jag satt med tårar i ögonen ett x antal gånger för kärleken i den filmen är ju något utöver det vanliga!!!! (duuuhhh)
Och nu längtar jag ju såklart till Breaking Dawn part2 fast kanske inte lika extremt mycket som många andra... är glad att jag såg part1 igår så jag inte behöver vänta i hundra år på nästa!!

 

Nog om slemmiga blodsugare och sötsnuttiga ulvar...

 

Nu är cykeln i fungerande tillstånd efter att ha stått döendes i källaren... hade jag inte behärskat mig när den inte ville som jag hade jag nog haft ett cykelmord på halsen!

Var nyss ute på en ca 6km lång cykeltur och halvvägs började jag undra vem som sålde mina benmuskler som jag en gång var så jäkla stolt över?!!

En paus från tramporna i uppförsbacken var mins lika jobbigt då benen påminde lite om  vinglandet efter ett hejdundrande partaj tidigt en söndagsmorgon!! Dock tänker man säkert inte på hur ostadiga benen är utan tycker man går SKIT bra... idag vet jag att man INTE är särskillt hot med fylleben!!!

 

Jag har varit rätt duktig på att röra på mig men fick mig en riktig utmaning efter denna cykeltur idag... jag SKA återerövra mina benmuskler om jag så ska trampa livet ur mig innan vintern kommer!!! (vill påpeka att jag har en cykel utan växlar så jag ska hålla mig borta från nedförsbackarna)

 

Nu jämarns blir det åka av!

Ciao

 

Presentation


Att vara jag är inte alltid lätt...
En mix av familjeliv, rastlöshet, kaos, galna upptåg och massa skratt beskriver min vardag!! Enjoy!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards